Gjenopprettingsstrøm i Journey Builder

Hvordan sette opp en Winback-flyt i Journey Builder

Bare fordi en kunde ikke har handlet eller vist interesse for bedriften din på en stund, betyr det ikke at kunden er tapt. Den tidligere kunden kan fortsatt ønske å kjøpe produktet eller tjenesten din, det handler bare om å gi kunden en grunn til å komme tilbake, for eksempel ved hjelp av en Winback-e-post. I denne KB-artikkelen vil vi vise deg trinn for trinn hvordan du setter opp win-back flyt i Journey Builder.

Fremgangsmåte

1. Klikk på Journey Builder og deretter på Journey Grid
  2. Deretter 'Ny Journey' øverst til høyre

1. Begynn med å legge til din "Sidetopp" og "Sidebunn". Enkelt forklart er dette din "Header" og "Footer", alle e-poster du har i denne Journey, trenger du bare å legge til header og footer her, og aldri inne i e-postbyggeren.
  2. Fyll inn hva du vil at denne Lane skal hete, siden denne Lane vil handle om Winback, kaller vi den "Winback"

Still inn riktige innstillinger:

1. Sørg for at utløseren er 'Gjentakende'
  2. Her bør du sørge for at du har 'Daglig'

1. Klikk deg inn på e-posten
  2. Fyll inn overskriften til denne e-posten
  3. Velg segment, det kan være både en tagg eller et segment. Hvis du er usikker på forskjellen, les mer her!
  4. Du vil enkelt kunne søke etter de segmentene du vil ha i denne spesifikke e-posten. Det er bra å vite at du kan legge til flere segmenter, både tagger og segmenter. Hvis du vil forstå mer om hvordan du kan dra nytte av segmentering, kan du lese mer om tips her!

Vi har en guide for hvordan du setter opp segmentet etter antall ordre i artikkelen om Eksempler på segmenter som heter "Segmenter etter aktivitet"

1. Endre hvis du vil ha et unikt "Avsender navn", ellers behold kontots standardnavn.
  2. Endre hvis du vil ha en unik "Avsender e-post", ellers behold kontots standard e-post.
  3. Velg en "Overskrift" for e-posten.
  4. Fyll inn ønsket "Pre-header"
  5. Fyll inn din "UTM-kampanje", hvis du er usikker på hva det er, les her!
  6. Fyll inn din "UTM-innhold", hvis du er usikker på hva det er, les her!

Nå begynner det morsomme, å bygge e-posten!

1. Under standardfeltet, ser du alle forskjellige "Widgets" som alltid er tilgjengelige for deg å begynne å bygge e-posten din med.
  2. De Widgetsene du vil bruke drar du opp til "Tilføyde Widgets", i den rekkefølgen du vil at de skal ligge i selve e-posten.
  3. Når du føler deg ferdig og fornøyd, kan du forhåndsvise hvordan e-posten vil se ut.

Nå går vi gjennom hvordan du fortsetter å bygge på flere e-poster eller SMS i din Winback-strategi.

1. På "+" og "-" tegnet bestemmer du etter hvor mange dager du vil at e-posten skal trigges av.
  2. For å fortsette å bygge på din Winback-strategi, klikker du på "+" og velger om du vil legge til flere e-poster eller SMS i denne strømmen.
  3. I dette tilfellet la vi til en SMS, som tydelig vises på symbolet over. Klikk deg inn på SMS-en.

Bygg din SMS.

1. Velg segment, på samme måte som i e-postene.
  2. Fyll inn navn, firma eller organisasjon.
  3. Fyll inn navn eller UTM-kampanje.
  4. Her skriver du selve meldingen.

Merk at antall tegn per SMS ikke kan overstige 160.

Hvis du vil lære mer om tips og triks om SMS i Rule, kan du gjøre det her!

Strukturer rekkefølgen på utsendelsene.

1. Husk at akkurat som med e-postene, må du fylle inn etter hvor mange dager du vil at SMS-en skal trigges av.
  2. Hvis det er mange dager du vil at den skal sendes, trenger du ikke bare å klikke på "+" eller "-", du kan også skrive som i dette tilfellet, "70".
  3. Som du ser, legger utsendelsene seg i rekkefølge etter antall dager. Dobbeltsjekk at i dette tilfellet, er SMS-en fylt ut og aktiv.

Gratulerer! Nå har du satt opp en Winback-strøm. Du kan også fortsette å bygge på så mange e-poster og SMS-er du vil i denne strømmen.