Hvordan du kommer i gang med Rule

Lag din første egne mal med noen få tastetrykk

Ved hjelp av vår funksjon Brand Style, legger du inn din bedriftsprofil som deretter skaper et utvalg av personlige maler som du kan bruke til å lage dine utsendelser.

Les denne guiden for å sette opp Brand Style

Start med å bygge din medlemsliste

Ved å hente dine medlemmer med deres data kan du med Rule få bedre innsikt i din medlemsliste. Vi hjelper deg med å finne nye måter å kommunisere med dine medlemmer på samt å utvide din medlemsliste.

Selv om du ennå ikke har noen kontakter, er dette en perfekt anledning til å teste verktøyene, slik at du kan se hvordan man håndterer medlemmer og deres data inne i Rule.

Importer dine medlemmer

Hent medlemmer fra andre plattformer

Send din første e-postkampanje

Å lage kampanjer er en kunst i seg selv. Vi guider deg gjennom hvordan du velger mal, legger til innhold, velger mottakere og sender din nyskapte kampanje.

Lag din første kampanje

Neste skritt? Mer personlig kommunikasjon med dine medlemmer

Kom nærmere dine kunder gjennom automatiseringer

Med automatiseringer kan du lage utsendelser som sendes automatisk ved spesifikke hendelser, for eksempel når folk melder seg på ditt nyhetsbrev, når du sender kvitteringer, eller etter en aktivitet når en viss tid har gått.

Lag din første automatisering

Har du noe urgent å si? Nå dine kunder direkte via SMS-kanalen

Noen kommunikasjoner er så viktige at du vil nå dine medlemmer direkte. Meldinger som rabattkoder, arrangementer og andre oppdateringer er mest effektive å sende via SMS.

Lag en SMS-kampanje

Legg grunnlaget. Lær hvordan leveringsdyktighet og segmentering håndteres på best mulig måte.

Beste innstillingene for leveringsdyktighet

Hvordan du arbeider med lister og segmentering