Triggerbee integrasjon

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du integrerer Triggerbee med Rule.

Vi vil gå gjennom:

1. Om integrasjonen
  2. Installasjon
  3. Forlatt handlekurv

Om integrasjonen

Med Triggerbee kan du konvertere flere besøkende til lojale kunder. Triggerbees programvare er installert på nettsiden din og sporer aktiviteten til besøkende. Dette lar deg bruke dataene du samler inn for å skape personlige opplevelser som engasjerer, konverterer og øker kundelojaliteten.

Installasjon

Følg trinnene nedenfor for å aktivere din Triggerbee-sporing,

Trinn 1 Trinn 2 Trinn 3

Klikk på nedtrekksmenyen > deretter innstillinger

Klikk på 'Integrasjon' og deretter aktiver Triggerbee-sporing

Klikk deretter på 'Utvikler' > Opprett en ny API-nøkkel > Gi API-nøkkelen et navn > Kopier API-nøkkelen for å bruke den i Triggerbee-kontoen din

Forlatt handlekurv

Via Triggerbee har du mulighet til å ha en forlatt handlekurv hvis e-handelsplattformen din mangler denne funksjonen. For å komme i gang, følg trinnene nedenfor:

1. Opprett en ny tagg og gi den navnet 'cartinprogress' med små bokstaver
  2. Når du har koblet til Triggerbee, gå til 'Medlemsfelter', der skal du ha en 'Gruppe' som heter 'Triggerbee'. Inne i denne gruppen skal du opprette et nytt medlemsfelt og gi det navnet 'Products'.
  3. Kontakt Triggerbee på support@triggerbee.se og be dem sende en testanrop til Rule. Når dataene kommer inn riktig, kan du bestille en mal for forlatt handlekurv til support@rule.se
  4. Når forlatt handlekurv er aktiv mellom Rule og Triggerbee, kan du sette opp automatiseringen. Les mer om hvordan du gjør det her!