Carismar integrasjon

Med Carismar integrert til Rule kan du samle inn ordrehistorikk, kunde-, produkt- og atferdsdata som gir deg innsikt for segmentert, personalisert, automatisert og datadrevet kommunikasjon.

Vi vil gå gjennom:

1. Installasjon
  2. Bruk
  3. Datafelter som sendes til Rule

Installasjon

Carismar håndterer integrasjonsprosessen.

Kontakt din kundeansvarlige hos Carismar så hjelper de deg med prosessen.

Når du er ferdig med innstillingene dine, gjør et testanrop til Rule for alle dine flyter, da vil du kunne se i din konto i Rule hvilke data du får inn og til hvilken tagg.

Bruk

Tagg i RuleBeskrivelseDatafelter som sendes til Rule
Nyhetsbrev
Kunde har klikket på at de ønsker nyhetsbrev via nettsiden eller krysset av for å få nyhetsbrev i utsjekkingsflyten

-
Ordre
Når en eller flere varer er lagt til i handlekurven og ikke fullført ordren

Abonnent- og ordredata

Datafelter som sendes til Rule

Brukerfelter

Bruker.TotalSum
Bruker.Alder
Bruker.Fødselsår
Bruker.Kjønn
Bruker.By
Bruker.Etternavn
Bruker.Fornavn
Bruker.Id

Ordrefelter

Ordre.Id
Ordre.Opprettet
Ordre.Nettsted
Ordre.Sum
Ordre.Kategorier
Ordre.Merker
Ordre.Produkter