Integrasjon med Blocket

Hvis du har annonser på Blocket, kan vi integrere slik at hvis en interessent sender en e-post om en spesifikk annonse, vil personen bli opprettet i Rule, og du kan deretter sette opp en automatisering som for eksempel sier at en selger vil ringe tilbake.

Vi vil gå gjennom:

1. Installasjon
  2. Bruk
  3. Automatisering

Installasjon

Send en e-post til support@rule.se, så vil vi sette opp integrasjonen for deg.BrukNår en interessent sender en e-post via skjemaet på Blocket, vil brukeren bli opprettet i Rule, og vi vil også lagre annonsens tittel. Du kan deretter filtrere etter bilmerke, modell eller lignende hvis du har nye biler på lager. Da kan du kontakte tidligere interessenter.

Automatisering

Vi kan nå sette opp en automatisering som vist på bildet nedenfor.

undefined

undefinedundefinedundefined