Entreprise Eksport

Enterprise Export er en mulighet for organisasjonen som er interessert i - eller har behov for - å samle all aktivitetsdata fra Rule med formål å analysere den på egen hånd.

Enterprise Export er en tilleggstjeneste, hovedsakelig rettet mot kunder med større kontoer.

Den settes opp som en automatisk jobb som kjører for eksempel hver natt (eller oftere) og leveres som fil til kundens SFTP-område hos Rule, eller den kan hentes via API fra Rule. Det er ingen forskjell i pris eller funksjon mellom API og fil, dere som kunde velger det som passer best for dere.

Eksporten inneholder tre deler:

1. Statistikk, dvs. medlemsaktivitet som åpning, lenkeklikk osv. En rad per aktivitet.
  2. Dispatcher, dvs. utsendelse delt inn i e-post/sms, kampanje/automatisering, samt hvilke tagger/filtre det er sendt til.
  3. Subscriber, de medlemmene som er oppdatert i løpet av intervallet (for å kunne relatere dem til aktivitet i statistikkfilen).

Eksporten er utformet for å være enkel å lese inn i et datavarehus eller et forretningsintelligenssystem for deretter å kunne korrelere med annen data, for å se f.eks. hvilken konvertering en bestemt utsendelse har generert.

Hvis dere er interessert, kan Rule dele en eksempelfil med dere slik at dere kan evaluere mer detaljert hva disse dataene ville gi dere.

Eksporten settes opp av Rules tekniske team, og for å få et estimat på hva det ville innebære for dere (eller hvis dere vil se en eksempelfil): kontakt Rule på support@rule.se