Innstillinger

Dine kontoinnstillinger er delt inn i fire områder; Konto, Brukere, Utviklere og Admin. Her håndteres preferanser som språk, integrasjoner, betalingsmetode og SMS.

Vi vil gå gjennom:

1. DKIM og DMARC – for å sikre leveringskapasitet
  2. Konfigurere avsenderinformasjon
  3. Konfigurere Google Analytics
  4. Aktivere SMS-funksjonen
  5. Registrere betalingskort

DKIM och DMARC

Her er en guide om hvordan du konfigurerer DKIM og DMARC for deres leveringskapasitet.

Innstillingene nedenfor utføres hos din domeneregistrator. Hvis dere sender ut e-postkampanjer fra flere domener, følg disse trinnene for hvert domene.

Hvis du er usikker på hvordan du konfigurerer det hos akkurat din domeneregistrator, vennligst kontakt dem for veiledning.

Noter

Fra og med 1. februari 2024 må disse innstillingene være på plass for at kampanjene dine skal nå frem til Gmail og Yahoo

Konfigurer avsenderinnstillinger

Når du legger inn dine avsenderinnstillinger, brukes informasjonen automatisk i foten og avsenderinnstillingene dine.

1. Klikk deg inn på 'Innstillinger'.

2. Her skriver du inn Avsendernavn, Avsender, Firmanavn, Telefonnummer, Gate, Postnummer, Sted og Organisasjonsnummer.

Konfigurer Google Analytics

Vi har en guide du kan lese om hvordan du gjør trinn for trinn her!

Aktiver SMS-funksjonen

SMS-funksjonen i Rule har nesten uendelige bruksområder. Med mobile kampanjer kommer du nærmere kundene dine og oppnår en uslåelig åpningsrate på utsendelsene dine. Fordelen er også at man når kunden før besøket i butikken eller arenaen, og meldingen kan også inneholde en produktopplevelse før de besøker dere fysisk eller digitalt.

Kostnaden for registreringen er en engangskostnad på 1 400 SEK og aktiveres via vår serviceavdeling. Beskriv saken din til oss på support@rule.se, så får du raskt hjelp til å komme i gang med SMS-utsendelser. Å aktivere SMS-funksjonen gjør Rule-supporten for dere. Mer informasjon om SMS finner dere her.

Registrer betalingskortet

1. Klikk på 'Pilen'
  2. Deretter på 'Innstillinger`

Deretter gå til 'Betalinger'.

Her kan du fylle ut dine kortopplysninger.

Du kan også 'Faktura', etter godkjenning av Rule!

For deg med eksisterende konto i Rule
Merk at du må ha Super Admin -tilgang for å få tilgang til denne innstillingen.

1. For deg som er ny kunde: Å registrere seg som kunde ved å oppgi et betalingskort er en enkel måte å få fleksibilitet i sitt Rule-bruk. Man kan sømløst registrere seg som ny kunde for å komme i gang raskt. Som kortkunde kan man også bytte abonnementsplan og legge til og fjerne nye brukere etter behov.
  2. For deg som er fakturakunde: Muligheten til å registrere et betalingskort gjelder selvfølgelig også for fakturakunder forutsatt at dere er godkjent via Rule Communication.