Hvordan legger jeg til en nedtelling?

I denne artikkelen vil vi gå gjennom hvordan du kan legge til en nedtelling for et spesifikt tidspunkt. Vi har opprettet fem forskjellige varianter som du kan benytte deg av. Vi anbefaler å stille inn nedtellingen maks 9 dager før, for at det skal se best ut.

Vi vil gå gjennom:

1. Hvilke ulike designalternativer for nedtelling

2. Hvordan legge til nedtelling i utsendelsen din

Hvilke ulike design for nedtelling

https://helpers.rule.se/CountDown/index.php?date=2019-11-29&time=09:00:00&theme=blue

https://helpers.rule.se/CountDown/index.php?date=2019-11-29&time=09:00:00&theme=colorful

https://helpers.rule.se/CountDown/index.php?date=2019-11-29&time=09:00:00&theme=black

https://helpers.rule.se/CountDown/index.php?date=2019-11-29&time=09:00:00&theme=white_on_black

https://helpers.rule.se/CountDown/index.php?date=2019-11-29&time=09:00:00&theme=black_on_white

Hvordan gå frem

1. Start med å velge hvilket design du vil bruke og kopiere lenken. I hver lenke som du ser ovenfor, er det en dato og klokkeslett i lenken. Endre til de dato og klokkeslett direkte i lenken til det spesifikke tidspunktet når nedtellingen skal nå 0. Bildet nedenfor viser et nærbilde av hvor i lenken dato og klokkeslett er plassert.

2. For at nedtellingen skal fungere, skal du klikke på en bildeblokk i malen din og deretter legge inn lenken i URL-boksen.

Hvordan gå fremBegynn med å velge hvilken design du vil bruke og kopier lenken. I hver lenke som du ser ovenfor, ligger datoen og tiden i lenken. Endre til de riktige datoene og tiden direkte i lenken til det spesifikke tidspunktet når nedtellingen skal nå 0. Bildet nedenfor viser et nærmere bilde av hvor i lenken datoen og tiden står.