Din første kampanje

I denne artikkelen vil vi gå gjennom trinn for trinn hvordan du oppretter din første kampanje.

Har du ikke opprettet din personlige mal ennå?
Vi har en funksjon som heter "Brand Style", der du legger inn din bedrifts grafiske profil og det genereres 6 forskjellige personlige maler. Les mer om det her!
  1. Klikk på 'Kampanjer'
  2. Deretter på 'Ny kampanje'
  3. 'Opprett en kampanje', hvis du vil opprette en SMS-kampanje kan du lese mer om det her

Velg hvilken mal du vil bruke til ditt utsendelse

Neste steg er å stille inn 'Avsender, mottaker og overskrift'

1. Skriv inn din avsender
  2. Legg til mottaker, du kan legge til tagg, segment eller nye mottakere
  3. Skriv din overskrift
  4. Her kan du legge til UTM-tracking hvis du vil spore dine utsendelser med hjelp av Google Analytics

Deretter kan du begynne å opprette utsendelsen, du kan enkelt dra inn blokker

Eller fjerne blokker som du ikke vil bruke. Hvis du fjerner en blokk i malen, vil blokken alltid ligge igjen i menyen på høyre side slik at du kan dra den inn igjen.

For å legge til et eget bilde, kan du enten dra inn et bilde fra din datamaskin, eller velge et fra bildebanken.

Dobbeltklikk på plassholderen for bildet så får du opp denne visningen

1. Klikk på 'Erstatt bilde', så får du opp bildebanken. Velg bilde
  2. Hvis du vil endre bredde og høyde på bildet gjør du det her
  3. Her kan du legge til en lenke for ditt bilde
  4. Deretter lagre ved å klikke 'Ok'

1. Ikke glem å lagre når du redigerer en utsendelse
  2. Når du er ferdig med din kampanje, klikk på 'Planlegg' så får du alternativer for å sende nå eller planlegge kampanjen til valgfri dato og klokkeslett