Integrasjon med WooCommerce

WooRule integrerer ordre- og abonnementsdata fra WooCommerce med Rule Communications-plattformen. Data sendes automatisk fra WooCommerce når en ordrehendelse utløses.

Ytterligere informasjon om denne pluginen finnes også på WooRule plugin side.

Obs: Denne artikkelen er ment for den nyeste WooRule-versjonen (v2.0+). For kunnskapsbaseartikkelen basert på tidligere versjoner (v1.x), se denne kunnskapsartikkelen.

Vi vil gå gjennom:

1. Installasjon
  2. Hendelser som sendes til Rule
  3. Medlemsfelter som sendes til Rule
  4. Produkter tilbake på lager
  5. Klarna Checkout

Installasjon

WooRule kan legges til i din WooCommerce-butikk ved å enten søke etter "WooRule" direkte i plugins eller ved å laste det ned manuelt fra pluginsiden ( https://wordpress.org/plugins/woorule/).

1. Når den er installert, må du legge til en Rule API-nøkkel i WooRule for å koble din Rule-konto til din WooCommerce-butikk.
  2. Neste steg er å opprette en API-nøkkel, det kan du gjøre ved å klikke på knappen https://app.rule.io/v5/#/app/settings/developer
  3. Åpne WooRule og lim inn API-nøkkelen i feltet Rule API Key. Klikk på 'Lagre endringer'

Når du er ferdig med dine innstillinger, gjør et testanrop til Rule for alle dine flyter, da vil du kunne se i din konto i Rule hvilke data du får inn og til hvilken tagg.

Bruk

Utløste hendelser i WooCommerceBeskrivelseTagg i RuleData som sendes til Rule
Cart in Progress
Handlekurv oppdatert

CartInProgress

Abonnent og ordredata

Processing
Bestillingen er betalt og venter på fullføring

OrderProcessing

Abonnent og ordredata

Completed
Bestilling fullført og klar

OrderCompleted

Abonnent og ordredata

Shipped*
En ordre ble sendt*

OrderShipped

Abonnent og ordredata

*Obs! Dette er en tilpasset hendelsesutløser som ikke utløses med mindre den settes opp manuelt av forhandleren.

Ytterligere informasjon om bestillingshendelse finnes i WooCommerce-dokumentasjonen, du kan klikke her!

Medlemsfelter som sendes til Rule

Abonnentfelter

Abonnent.Fornavn
Abonnent.Etternavn
Abonnent.Nummer
Abonnent.Gate1
Abonnent.Gate2
Abonnent.By
Abonnent.Postnummer
Abonnent.Stat
Abonnent.Land
Abonnent.Selskap
Abonnent.Kilde (WooRule)

Ordrefelter

Ordre.Nummer
Ordre.Dato (datetime)
Ordre.Subtotal
Ordre.Rabatt
Ordre.Frakt
Ordre.Total
Ordre.Mva
Ordre.Valuta
Ordre.Betalingsmetode
Ordre.Leveringsmetode
Ordre.Navn (flere)
Ordre.Merker (flere)
Ordre.Kolleksjoner (flere)
Ordre.Tagger (flere)
Ordre.Produkter (json)

Ordreprodukter JSON-felt

Ordre.Produkter inneholder en JSON-formatert array med detaljer om produktet/produktene i en bestilling

merke
navn
bilde
pris
pris_mva
mva
antall
subtotal
total

Ordrefelter for fakturering

Ordre.Faktureringsfornavn
Ordre.Faktureringsetternavn
Ordre.Faktureringsgate
Ordre.Faktureringsby
Ordre.Faktureringspostnummer
Ordre.Faktureringsstat
Ordre.Faktureringsland
Ordre.Faktureringstelefon
Ordre.Faktureringsselskap

Produkter tilbake på lager

I WooCommerce-integrasjonen kan man bruke vår standardoppsett for vårt Tilbake på lager API. For å aktivere funksjonen logger man inn på sin Woocommerce-side og går til WooRule. Der finnes det en avkrysningsboks under Produktvarsel.

Under innstillingene er det mulig å sette egne tekster, innstillinger for når anropene skal sendes og til hvilke tagger.

For at Produktvarsel-funksjonen skal være tilgjengelig på din WooCommerce-innlogging må versjon 2.8.0 hente den nyeste versjonen av integrasjonen via denne lenken.

Klarna Checkout

WooRule vil automatisk oppdage om din butikk har Klarna Checkout-pluginet installert. Hvis Klarna-pluginet er installert og aktivert, vil du se følgende alternativer på WooRule-siden for innstillinger:

Når dette alternativet er merket av, vil registreringsskjemaet for nyhetsbrev vises på Klarnas kasseformular, som vist på bildet nedenfor:

Satt fast på et trinn? Kontakt oss på support@rule.se så hjelper vi deg gjerne videre!