Remove or block one or more subscribers

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du kan fjerne eller sperre en eller flere abonnenter samtidig i Rule. Du kan velge å sperre abonnenter fra både SMS- og e-postutsendelser, eller bare en av dem.

Vi vil gå gjennom:

1. Sperre en abonnent (Alternativ 1 & 2)
  2. Sperre flere abonnenter

Sperre en abonnent, alternativ 1

I abonnenter, søk etter en aktuell abonnent du vil sperre eller avregistrere

1. Klikk deretter på de tre prikkene til høyre
  2. Velg 'Sperre'

1. Velg hva du vil avregistrere abonnenten for

Sperre en abonnent, alternativ 2

I abonnenter, søk etter en aktuell abonnent du vil sperre eller avregistrere og klikk deg inn på denne.

Her kan du se den aktuelle abonnentens kundekort. Klikk på "Avmeldinger" i øvre høyre hjørne

Deretter velger du hva du vil sperre abonnenten for og klikker 'Lagre'

Sperre flere abonnenter

1. Klikk på 'Abonnenter'
  2. Deretter inn på 'Importer abonnenter'
  3. Last opp en liste med de abonnentene du vil sperre
  4. Deretter klikker du på 'Neste steg'

1. Legg til abonnentene i en tagg
  2. Deretter 'Neste steg'

1. Klikk på 'Sperre abonnenter'
  2. Huk av for det du vil sperre abonnentene for
  3. Bekreft
  4. Deretter fullfører du importen