Tilbake på lager

Tilbake på lager er en del av vår Product Alerts API og kan brukes for å informere kunder når en utsolgt produkt er tilgjengelig igjen på lager.

Fordelen med Tilbake på lager er at kunden selv kan velge å abonnere på oppdateringer for en spesifikk produkt. Når lagerstatusen for produktet endres og oppdateres, vil et utvalg av kundene som har valgt å abonnere, få en melding om dette.

Antall kunder som får melding om at produktet er tilgjengelig avhenger av hvor mye som er på lager i forhold til antall som har valgt å abonnere på Tilbake på lager-meldingen. Det er mulig å tilpasse innstillingene for når og hvordan utsendelsen skal gjøres.

Ved å bruke Product Alerts API kan du engasjere kundene dine mer samtidig som kommunikasjonen blir mer relevant og treffsikker. Andre bruksområder for Product Alerts API i tillegg til Tilbake på lager-funksjonaliteten er:

Kommer snart for nye produktlanseringer.

Forhåndsbestilling for å fange opp interesse før et produkt produseres.

For å få tilgang til Tilbake på lager-funksjonaliteten trenger du kunnskap om programmering, eller tilgang til en utvikler som kan hjelpe deg med å installere Product Alerts API.

Når oppsettet er klart og gruppen "Rule-ProductAlert" er opprettet i kontoen din, kan du aktivere Historisk data for denne. Hvis du ikke aktiverer Historisk data, vil hver overvåkning bli overskrevet med den nyeste.

Alt du trenger for å komme i gang finner du her!