Regel Postmann Samling

Rule har bygget en Postman collection for å gjøre det enkelt å teste Rule's API med din konto i Rule. Spesielt nyttig er det når du jobber med å bygge en egen integrasjon som bruker Rule's API for å sende og hente data.

Om Postman

Postman er et program som lar utviklere teste, dele og dokumentere API. Å bruke Postman collections sparer tid siden du ikke trenger å gå gjennom API-dokumentasjonen for å sette opp API-ruter manuelt.

Å bruke Postman

Å sette opp Postman er enkelt.

Rule's Postman collection kan lastes ned direkte fraRule's API-dokumentasjon:

Du laster inn Rule's Postman collection enten via nettleseren eller via Postman på din datamaskin. Du trenger å opprette en gratis konto for å bruke Postman hvis du ikke allerede har en.

Når du har lastet inn Rule's v2 Postman collection, finner du den under Collections-seksjonen i Postman.

For å begynne å bruke Postman collection, må du først legge til en Rule API-nøkkel fra Rule'sutviklersideog lime den inn i "Token"-feltet.

Nå skal du kunne kjøre alle rutene som finnes i din Postman collection uten å måtte sette opp flere ting, siden alle rutene er forhåndsutfylte.

Når du skal gjøre et anrop, velger du bare hvilken rute du vil teste og klikker på 'Send'-knappen. Responsen du får fra anropet vil vises i den nedre delen av vinduet.

Nå er installasjonen av Rule Postman collection ferdig!