Brandstil - Hvordan sette det opp?

Vi har en funksjon som heter Brand Style. Når du oppretter en konto, kan du legge til din bedrifts grafiske profil og da genereres automatisk seks forskjellige personlige maler som du kan bruke til dine ulike utsendelser. Praktisk, ikke sant? Disse personlige malene som blir opprettet inneholder alle mulige forskjellige typer blokker som man kan tenke seg å trenge for å bygge den perfekte utsendelsen.

Vi vil gå gjennom følgende:

1. Trinn for trinn guide
  2. Bruk av Brand Style
  3. Eksempel på resultatet

Trinn for trinn guide

1. Klikk på nedtrekksmenyen for 'Innhold'
  2. Deretter på 'Brand Style'

1. Legg til din 'Logo'
  2. Last opp fil for hvilken skrifttype du vil ha på din overskrift.
  3. Last opp fil for hvilken skrifttype du vil ha på din tekst.

Gyldige filer:
For å legge til hvilken skrifttype du vil ha, er gyldige filformater: otf, ttf, woff og woff2. Hvis du ikke har noen fil, kan du laste ned ferdige her

1. Velg farge på dine 'CTA-knapper'
  2. Velg farge på din 'tekst'
  3. Velg farge på din 'Kanvas'
  4. Velg en 'Sekundær' farge som blir bakgrunnsfarge på en del blokker
  5. Velg 'Bakgrunnsfarge'

Siste trinn er å legge til dine sosiale medier-lenker som da automatisk blir lenket i din mal.

Bruk av Brand Style

Du kan bruke dine nye personlige maler til både dine kampanjer og automatiseringer.

1. Velg 'Kampanje'
  2. Eller 'Automatisering'

Klikk deretter på 'Ny kampanje'

Blant 'Dine maler' kan du nå se alle dine nye maler som ble opprettet etter at du la til din bedrifts grafiske profil.

Eksempel på resultatet