Oppsett av 'dra og slipp' for å hente innhold

I denne artikkelen vil vi gå gjennom trinn for trinn hvordan du kan komme i gang med å hente innhold fra din nettside eller nettbutikk ved hjelp av Open Graph eller Google Structured Data Markup. Hvis din nettside støtter Open Graph eller Google Structured Data Markup, kan du dra og slippe innhold direkte fra din nettside til din kampanje inne i Rule, og da vil all informasjon bli hentet automatisk, istedenfor at du må legge til bilde, tekst og lenker manuelt.

Du kan hente innhold som brukes i maler på flere måter, for å finne den måten som passer for deg, klikk her!

Vi skal gjennomgå:

1. Hva dere trenger å sette opp internt

2. Guide om hvordan man bruker 'Drag and drop' i Rule

Hva du trenger å sette opp internt

Ved hjelp av Open Graph meta-tags kan du selv kontrollere hva som hentes fra nettsiden deres når en bestemt lenke dras inn i en blokk mens du lager utsendelsene deres. Dette krever at nettsiden deres støtter Open Graph. Sammen med den som er ansvarlig for nettsiden deres, sørg for at standardtaggene for Open Graph har riktig informasjon. Du kan også utvide taggene som eksemplet nedenfor, slik at Rule kan bruke ekstra data fra nettsiden deres i malene.

Standardtagger > malkode:

1. og:title > title
  2. og:image > image
  3. og:url > url
  4. og: description > content

Övriga taggar > mallkod:

1. og:customTag > og.customTag
  2. product:customTag > product.customTag

Når støtten for Open Graph eller Google Strukturert Data Markup er på plass på nettsiden deres, kan dere bruke funksjonen i deres Kampanjer, Automationer og Journey Builder. Se nedenfor hvordan det fungerer å hente innholdet!

Merk
Hvis du bruker Google Strukturert Data Markup, må du dra innholdet inn i en slik blokk, som finnes i standardmalen "Rule Super Template". Du kan bestille en slik blokk fra supporten hvis du ønsker et annet utseende. Under ser du et bilde av hva malen heter, og til høyre hva blokken heter.

Guide om hvordan man bruker 'Drag and drop' i Rule

Når du redigerer utsendelsen din og ønsker å hente innhold fra nettsiden din, dra lenken inn i blokken du vil legge innholdet i. Se klippet nedenfor:

Drag and drop feed eksempel fra RuleVimeo.

Deretter kan du korrigere eventuell tekst som er fanget opp til det ønskede. Det er også mulig å endre til et annet bilde enn det som er fanget opp.

For spørsmål om "Open Graph" og flere mulige bruksområder, kontakt oss via support@rule.se med en beskrivelse, så vil vi gi tilbakemelding snart.