Uppsättning av "RSS-flöden" for å hente innhold

I denne artikkelen vil vi gå gjennom trinn for trinn hvordan man kommer i gang med å hente innhold fra din nettside eller nettbutikk ved hjelp av "RSS-feed". Disse feedene hentes som en fil fra deres nettside og er en enkel og effektiv måte å inkludere ønsket innhold fra nettsiden direkte når dere redigerer deres utsendelser. Har du en RSS-blokk i din mal, vil den fylles med materiale fra deres nettside eller nettbutikk når dere dropper innholdet.

> Du kan hente innhold som brukes i maler på flere måter, for å finne den måten som passer for deg, klikk her!

Vi vil gå gjennom:

1. Hva dere trenger å sette opp internt
  2. Guide for hvordan man bruker RSS-feed i Rule

Hva dere trenger å sette opp internt

1. Begynn med å sjekke med deres utviklere om dere har støtte for RSS-feed på deres nettside, og om det inneholder riktige elementer for å fungere i Rule. Dere kan se nedenfor hvordan taggene leses, som er en utvidet standard for RSS. Avhengig av hva dere ønsker å få inn av type innhold, for eksempel bilder i et bestemt format, kan det hende dere må endre hvordan elementene leses inn. Da må deres utviklere tilpasse innholdet i RSS-feeden. Ved spørsmål, kontakt support@rule.se
  2. Vi støtter også Atom-feeder, for mer teknisk hjelp med det, kontakt supporten!
  3. Når det er satt opp, kan dere begynne å hente innhold direkte når det finnes to standardmaler i Rule som har støtte for RSS-feed (hvor malene ligger ser dere i trinn 2 i guiden). Hvis dere ønsker en annen RSS-blokk til deres egne maler, bestill blokkene så lager vi disse for dere. Dette gjøres ved å sende en e-post til supporten.

Rule leser følgende XML-elementer i en RSS-feed:

1. title
  2. media:content eller hvis det finnes i gruppen media:group (Referanse)
  3. link legges til på bilder i våre RSS-maler
  4. content (Referanse)
  5. category

Guide for hvordan man bruker 'RSS-feed' i Rule

Funksjonen kan testes i våre standardmaler som heter RSS with images og RSS without images. Nedenfor ser dere hvilke maler og blokker som har funksjonalitet for RSS-feeder.

Når du er inne i malen, kan du dra lenker til blokken med støtte for RSS-funksjonalitet. Du kan dra inn lenken ved å klikke og holde inne på hengelåsen i nettleseren, og deretter dra den til blokken i din kampanje.

Se guiden nedenfor:

Drag and drop feed eksempel fra RuleVimeo.

For spørsmål om "RSS-feeder" og flere mulige bruksområder, kontakt oss via support@rule.se med en beskrivelse, så vil vi svare deg snart.