Registrer nytt betalingskort

Å registrere seg som abonnent ved å oppgi et betalingskort er en enkel måte å få fleksibilitet i bruken av Rule på. Man kan sømløst registrere seg som ny abonnent for å komme i gang raskt. Som kortabonnent kan man også bytte abonnementsplan og legge til og fjerne nye brukere etter behov.

Mulighetene ovenfor gjelder selvfølgelig også for fakturaabonnenter forutsatt at man har blitt godkjent av Rule Communication.

Fremgangsmåte:

1. Klikk på pilen
  2. Deretter på 'Innstillinger'

Deretter på 'Betaling'

Her kan du fylle inn kortinformasjonen din!

Du kan også velge "Faktura", etter godkjenning fra Rule!

Viktig å vite:
For å som eksisterende bruker kunne registrere kortet ditt i Rule, må du ha Super Admin-tilgang. Hvis du har tilgang til å inngå avtaler, kontakt oss på support@rule.se for å oppdatere administratorrettighetene dine.