Hva menes med ALT-tekst?

Ibland visas ikke e-postbilder korrekt, spesielt på smale skjermer som mobiltelefoner og nettbrett. Ved å inkludere en alternativ tekst (ALT-tekst) som kort beskriver hvert bilde, kan du likevel formidle bildets betydning til de som ikke kan se det. En annen fordel med å bruke ALT-tekst på bilder er at det øker leveringsdyktigheten og reduserer risikoen for at en e-postmelding havner i søppelposten, spesielt for brukere av Gmail. Det er definitivt verdt å bruke litt ekstra tid på å fylle ut dette feltet når du jobber med bilder i Rule.

For å legge til alternativ tekst på bilder:

Dobbeltklikk på bildet du ønsker å legge til ALT-tekst på i dette feltet.