Varför ska man ha 'Öppna mailet i webbläsare' funktionen?

Det är inget krav att inkludera den funktionen, men det rekommenderas för att förbättra användarupplevelsen i utskicket. 'Öppna mailet i webbläsare' är ett alternativt visningsalternativ som vi ser som värdefullt. Om en mottagare inte kan läsa utskicket, eller om mailet exempelvis innehåller trasiga bildlänkar, kan det ge en dålig upplevelse för kunden och leda till att de avregistrerar sig. Det är därför helt nödvändigt att inkludera en tydlig länk som uppmanar till att öppna mailet i webbläsaren.

Med tanke på att 43% av alla e-postöppningar sker på en mobilenhet, är det särskilt viktigt att erbjuda konsumenterna alternativa visningsalternativ, speciellt för dem som är osäkra på hur de kan justera sina inkorgsinställningar för att säkerställa korrekt visning av länkar och bilder.