Senaste uppdateringarna i Rule

Här är länkar till artiklar om uppdateringar

Visa alla uppdateringar
Vecka 25
Nytt

Ny funktion – Kopiera A/B-testade e-postkampanjer

Vi är glada att kunna presentera en ny funktion som förbättrar dina A/B-testmöjligheter. Du kan nu enkelt kopiera dina A/B-testade e-postkampanjer, vilket ger större flexibilitet och effektivitet.

Viktiga Funktioner:

• Kopiera A/B-testkampanjer: Duplicera snabbt dina befintliga A/B-testkampanjer för att spara tid och effektivisera ditt arbetsflöde.
  • Välj Specifika Versioner: Välj vilken version av A/B-testet du vill kopiera, inklusive möjligheten att kopiera vinnande versionen. Detta gör det enkelt att återanvända och optimera framgångsrika kampanjer.

Så Här Fungerar Det:

1. Navigera till dina A/B-testkampanjer: I din kampanjöversikt, hitta den A/B-testkampanj du vill kopiera.
  2. Välj Kopieringsalternativet: Klicka på kopieringsikonen bredvid din önskade A/B-testkampanj.
  3. Välj Version: En dialogruta visas där du kan välja vilken version (A, B eller vinnande version) du vill kopiera.
  4. Redigera och Starta: Gör eventuella nödvändiga redigeringar av din kopierade kampanj och starta den till din målgrupp.

Denna nya funktion syftar till att förbättra din upplevelse av marknadsföringsautomation genom att göra det enklare att replikera och bygga vidare på dina framgångsrika e-postkampanjer.

Vi hoppas att du gillar denna nya tillägg till vår plattform och ser fram emot att se hur den hjälper dig att uppnå ännu större marknadsföringsframgångar.

Med vänliga hälsningar,

Filip Gerhamn

Head of Product, Rule Communication

Utforska
Vecka 24
Nytt

Automatisk taggning vid slutförandet av automationsflöden

Vi är glada att kunna introducera en kraftfull ny funktion i Rule: möjligheten att automatiskt lägga till taggar när ett automationsflöde är avslutat. Denna förbättring säkerställer en sömlös övergång och initiering av efterföljande automationer, vilket gör dina marknadsföringsinsatser ännu mer effektiva och ändamålsenliga.

Hur det fungerar:

Automatisk taggning: Du kan nu ange taggar som ska tillämpas automatiskt när specifika automationsflöden är avslutade. Till exempel, när en prenumerant har slutfört ett onboarding-flöde, kan en tagg som "Onboarding_Completed" tillämpas. Denna tagg kan sedan fungera som en utlösare för att initiera uppföljningsautomationsflöden, vilket möjliggör en sömlös fortsättning av dina marknadsföringsinsatser.

Effektiv kampanjhantering: Genom att använda automatisk taggning kan du enkelt överföra prenumeranter från ett automationsflöde till nästa. Denna funktion strömlinjeformar din kampanjhantering och säkerställer att prenumeranter får aktuell och relevant innehåll baserat på deras engagemang och interaktioner.

Varför det är viktigt:

Förbättrad kundupplevelse: Med automatisk taggning kan du leverera personliga rekommendationer och specialerbjudanden till prenumeranter så snart de har slutfört ett initialt automationsflöde. Detta säkerställer att din målgrupp får innehåll som både är aktuellt och relevant, vilket avsevärt förbättrar deras totala upplevelse och engagemang med ditt varumärke.

Ökad effektivitet: Att automatisera taggningsprocessen sparar tid och minskar risken för manuella fel. Det gör att ditt marknadsföringsteam kan fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll och strategisera för framtida kampanjer, snarare än att hantera övergångar mellan automationsflöden.

Vad händer nu?

Redo att börja? Den nya funktionen för automatisk taggning är nu live och redo att implementeras! För att börja använda denna funktion, gå bara till dina automationsinställningar och ange de taggar som du vill ska tillämpas när specifika flöden är avslutade. Utnyttja detta verktyg för att säkerställa att dina prenumeranter kontinuerligt engageras med relevant innehåll anpassat till deras intressen.

Vi är övertygade om att denna nya funktion avsevärt kommer att förbättra dina marknadsföringsautomationsmöjligheter, genom att erbjuda ett mer strömlinjeformat och effektivt sätt att hantera dina kampanjer.

Med vänliga hälsningar,

Filip Gerhamn

Head of Product, Rule Communication

Utforska
Vecka 22
Nytt

Transaktionella Automationer

Vi är glada att kunna presentera en kraftfull ny funktion i Rule: Transaktionella Automationer. Denna uppdatering säkerställer att dina viktiga transaktionsmeddelanden alltid levereras, även till medlemmar som har avregistrerat sig från att ta emot andra e-postmeddelanden. Här är allt du behöver veta:

Så Här Fungerar Det:

Markera som Transaktioner: I Rule kan du nu markera specifika automationer, såsom orderbekräftelser, avtalsändringar och andra transaktionsmeddelanden, som "Transaktioner". Denna funktion säkerställer att dessa viktiga e-postmeddelanden alltid skickas, oavsett mottagarens prenumerationsstatus.

Garanterad Leverans: Genom att markera dessa automationer som transaktioner följer du lagkrav för att säkerställa att viktiga meddelanden, såsom orderbekräftelser, når dina kunder utan undantag. Denna funktion är särskilt viktig för att upprätthålla tydlig och konsekvent kommunikation under kundens köpprocess.

Varför Det Är Viktigt

Lagenlig leverans: Att säkerställa att transaktionsmeddelanden alltid levereras hjälper dig att följa lagar och regler gällande kundkommunikation. Detta innebär att dina kunder alltid kommer att få viktig information om sina transaktioner.

Förbättrad Kundupplevelse: Med garanterad leverans av transaktionsmeddelanden kommer dina kunder alltid att vara informerade om sina beställningar och eventuella avtalsändringar. Denna tillförlitlighet förbättrar deras totala upplevelse och förtroende för dina tjänster.

Vad Är Nästa Steg?

Redo att Komma Igång? Den nya funktionen för Transaktionella Automationer är nu live och redo att användas! Säkerställ att dina orderbekräftelser och andra viktiga meddelanden alltid levereras. Gå bara till dina automationer och välj typ Transaktionell eller Marknadsföring. Marknadsföringsautomationer är för alla dina andra automationer.

Vänligen,

Filip Gerhamn

Produktägare, Rule Communication

Utforska