Hvorfor er det flere abonnenter enn antallet personer som mottar nyhetsbrev?

I denne artikkelen går vi gjennom hvorfor antall abonnenter er høyere enn antall som mottar dine utsendelser.

Hva vi skal gå gjennom:

1. Forklaring
  2. Hva betyr de ulike medlemsstatusene?

Forklaring

I medlemsvisningen kan du klikke på "Alle" for å se ulike status på dine abonnenter. Du kan se 'Alle', 'Aktive', 'Ubekreftede', 'Blokkerte' og 'Uten tag'. Det kan være forskjeller i antall mellom alle abonnenter og aktive abonnenter. Tag, som i Rule representerer ulike lister med abonnenter, når ikke alle abonnenter når de legges til i utsendelsene, med mindre en abonnent er blokkert.

Derfor kan antall aktive abonnenter og de abonnenter du legger til i dine utsendelser, være ulike.

Hva betyr de ulike medlemsstatusene?

1. Alle, her kan du se det totale antallet abonnenter på din konto, uavhengig av status
  2. Aktive, er antall abonnenter som for øyeblikket er aktive på din konto og som du kan kommunisere med
  3. Uten tag, kan du se hvilke abonnenter som ikke tilhører noen spesifikk merkelapp. Det er viktig at disse abonnentene plasseres i minst én merkelapp for å kunne sende utsendelser til dem, siden hver utsendelse krever at man legger til en merkelapp eller segment.