Varför är antalet medlemmar fler än antalet som får utskick?

I denna artikel går vi igenom varför antalet medlemmar fler än antalet som får dina utskick.

Vad vi kommer gå igenom:

1. Förklaring
  2. Vad betyder de olika medlems-statusarna?

Förklaring

I medlemsvyn kan du klicka på "Alla" för att se olika statusar på dina medlemmar. Du kan se 'Alla', 'Aktiva', 'Obekräftade', 'Spärrade' och 'Utan taggar'. Det kan finnas skillnader i antalet mellan alla medlemmar och aktiva medlemmar. Taggar, som i Rule representerar olika listor med medlemmar, når inte alla medlemmar när de läggs till i utskicken, såvida inte någon medlem är spärrad.

Därför kan antalet aktiva medlemmar och de medlemmar som du lägger till i dina utskick, vara olika.

Vad betyder de olika medlems-statusarna?

1. Alla, här kan du se det totala antalet medlemmar på ditt konto, oavsett status
  2. Aktiva, är antalet medlemmar som för närvarande är aktiva i ditt konto och med vilka du kan kommunicera med
  3. Utan taggar, kan du se vilka medlemmar som inte tillhör någon specifik tagg. Det är viktigt att dessa medlemmar placeras i åtminstone en tagg för att kunna skicka utskick till dem, eftersom varje utskick kräver att man lägger till en tagg eller segment.