Oppsett av 'Dynamisk liste' for å hente innhold

I denne artikkelen vil vi gå gjennom trinn for trinn hvordan du kan komme i gang med å hente innhold fra din nettside eller nettbutikk ved hjelp av "Dynamisk liste". Med en dynamisk liste kan du tilpasse innholdet i dine utsendelser slik at de fyller ulike blokker i en mal. Disse listene kan for eksempel være basert på atferdsdata, hente artikler eller spesifikk informasjon som er hentet fra din nettside. Dynamiske lister kobler sammen det innholdet som kunder viser interesse for på din nettside og bruker det automatisk i dine utsendelser.

> Du kan hente innhold som brukes i maler på flere måter, for å finne den måten som passer for deg klikk her!

Vi vil gå gjennom:

1. Hva du trenger å sette opp internt
  2. Guide for hvordan man bruker 'Dynamisk liste' i Rule

Hva du trenger å sette opp internt

1. Sørg for at sidene som skal leses er tilpasset Open Graph
  2. Bestem hvilke Open Graph-tagger du vil ha. For eksempel 'title', 'description', 'image' og 'URL' (referanseliste finnes lenger ned)
  3. Opprett en offentlig tilgjengelig side med en JSON-liste over de nettsidene vi skal hente. Siden du setter opp bør se ut som eksempelet nedenfor
  4. Til slutt må du bestille en maloppdatering fra Rule (du gjør dette hos support@rule.se) som legger til en dynamisk blokk for deg i din mal mot en kostnad. Beskriv tydelig hvilke Open Graph-tagger du vil ha i din bestilling.

Her ser du et eksempel på Open Graph-tagger som man kan hente fra sin nettside. For å legge til, trenger du ikke å sende det på denne måten i din bestilling, dette er bare et eksempel. Du kan skrive ned egenskapene du vil ha direkte i bestillingen du sender til support@rule.se

Standardtagg > mal-kode

1. og:title > tittel
  2. og:image > bilde
  3. og:url > url
  4. og:description > innhold

Andre tagger > mal-kode

1. og:customTag > og.customTag
  2. product:customTag > product.customTag

Når alt er klart, kan du begynne å sende dine kampanjer og la flyten automatisk legge seg i riktig rekkefølge i dine utsendelser.

Guide for hvordan man bruker 'Dynamisk liste'

Når du har en oppdatert mal som inneholder en blokk med støtte for "Dynamisk liste" så leser den inn innholdet automatisk til dine utsendelser, uten noe ekstra arbeid.

Her er et eksempel på hvordan en dynamisk strøm ser ut i e-postbyggeren vs hvordan det ser ut når mottakeren får e-posten. Tenk på at innholdet ikke vises når du bygger e-posten, da innholdet i den dynamiske strømmen er unikt for hver mottaker og ses kun når de har mottatt e-posten.

For spørsmål om "Dynamisk liste" og flere mulige bruksområder, kontakt oss via support@rule.se med en beskrivelse, så vil vi gi tilbakemelding innen kort tid.