Send email when a subscriber has not made a purchase in x number of days

Om vi vil utløse en e-post når det har gått X dager siden en abonnent sist handlet, må du lage et filter med regelen Order.date, i dette tilfellet 120 dager siden. I filteret kan du selvfølgelig velge hvor mange dager du vil.

1. Klikk på "Abonnenter"
  2. Deretter på "Segment"

Deretter på "+ Nytt segment" oppe i det høyre hjørnet

1. Gi segmentet et navn
  2. Velg taggen "OrderCompleted"
  3. Kryss av for "Vanlig segment"
  4. Opprett

Deretter får du opp dette vinduet, og da må du sette opp regelen for segmentet ditt

1. Sørg for at "Alle" er valgt
  2. I første felt velger du "OrderDate", i neste felt "nøyaktig antall dager siden" og til slutt velger du antall dager siden, i dette tilfellet 120
  3. Lagre og synkroniser

Etter at segmentet er opprettet, gå tilbake til "Journey Builder", dobbeltsjekk at utløseren er riktig, akkurat som i trinnene over. Endre deretter segmentet til det du har opprettet.