Tweakwise integrasjon

Ved å integrere Tweakwise med Rule kan du sende produktanbefalinger. Dette gjør det mulig å sende målrettede utsendelser basert på hva kundene dine er interessert i, noe som igjen kan øke salget for nettbutikken din.

Les mer om integrasjonen mellom Rule og Tweakwise her >

Vi vil gå gjennom:

1. Installasjon i Rule
  2. Utvidet funksjonalitet
  3. Teknisk referanse

Installasjon i Rule

For at utsendelsene dine skal kunne hente produktanbefalinger, må malen din støtte XML-objekter. Hvis du ikke allerede har dette, kan du kontakte vår support via support@rule.se for hjelp. Send også med din unike URL for produktanbefalinger, som du finner i din Tweakwise-konto.

Noter
Du kan oppdatere malen selv om du har HTML-kunnskaper. I overskriften lenger ned som heter 'Teknisk referanse', kan du lese om hvordan du går frem.

Utvidet funksjonalitet

For å bruke utvidet funksjonalitet for personlige produktanbefalinger, gjør du slik:

1. Logg inn på deres Tweakwise-konto.
  2. Eksporter en liste med kundedata som inkluderer deres 'profilekey'.
  3. Logg inn på deres Rule-konto.
  4. Importer listen for å oppdatere informasjonen om medlemmene. Hvis du er usikker på hvordan du går frem, kan du følge denne veiledningen trinn for trinn!
  5. Forsikre deg om at dere har støtte for dette i malen. Hvordan dere gjør dette kan dere lese under overskriften 'Teknisk referanse', eller send en e-post til vår support@rule.se for å få hjelp.

Når du har gjort dette, vil medlemmene dine ha oppdaterte data på sine kundekort, slik at dere kan sende personlige produktanbefalinger.

Teknisk referanse

Hvis du har HTML-kunnskaper, kan du legge til koden selv i deres eksisterende mal for å kunne inkludere produktanbefalinger.

For å gjøre dette, trenger du tilgang til 'Template Editor' i Rule. Hvis din bruker ikke allerede har tilgang til dette, kan du sende en e-post til support@rule.se for å få det.

Deretter legger du til denne koden som du ser nedenfor, i HTML-delen, men bytter ut 'profilekey' med din 'profilekey' som du finner inne i din Tweakwise-konto.

Eksempellink fra Tweakwise

https://gateway.tweakwisenavigator.com/recommendations/featured/ca555417/1

Kodeeksempel for maler

<!--[Loop:[XmlDoc:https://gateway.tweakwisenavigator.com/recommendations/featured/ca555417/1
 || recommendation.items.item]]-->
[LoopValue:title]
<!--[EndLoop]-->

Lenkeformat for utvidet bruk:

https://gateway.tweakwisenavigator.com/recommendations/featured/ca555417/1?
tn_profilekey=[CustomField:TweakWise.profilekey]