SMS in Journey Builder

Vi kommer gå igenom:

1. Hvordan legge til SMS i Journeys?
  2. Opprett innhold i dine SMS
  3. Forskjellige varianter av samme utsendelse
  4. Tips!

Hvordan legge til SMS i Journeys?

For å sette opp SMS i din Journey oppretter du en ny seksjon av typen SMS. Og kobler et segment til hvem du vil sende til. Når da dine abonnenter matcher segmentet og utsendelsesinnstillingene, sendes SMS-en automatisk til abonnentene.

Kopier innhold i dine SMS

Her velger du segmentet du vil sende til, er det samme som hovedsegmentet så velger du det samme her. Inne i SMS-editoren skriver du din melding. Avregistreringslenken opprettes automatisk og er klikkbar.

Forskjellige varianter av samme utsendelse

Du har mulighet til å dele opp dine utsendelser slik du ønsker, det kan være forskjellig innhold, språk eller hva du ønsker. Det viktigste er at abonnentene matcher segmentet knyttet til strømmen i din Journey (se bilde nedenfor) I dette tilfellet OrderCompleted og Språk.

I neste steg har vi valgt å dele opp utsendelsen basert på hvilket språk som er knyttet til abonnenten.

Tips!

Man kan også segmentere på OrderCompleted på strøm-nivå og ha forskjellige varianter av SMS-en avhengig av hvilken kundetype man tilhører. I eksempelet nedenfor sendes en versjon til kunder som er i segmentet OrderCompleted og den andre versjonen er til VIP-kunder.