This article is not available in Norwegian, view it in Swedish

Hei 👋 Hvordan kan vi hjelpe deg i dag?

De siste oppdateringene i Rule

Her er lenker til artikler om oppdateringene

Vis alle oppdateringer
Uke 33
Ny

Raskere og Mer Effektiv Segmentering

Vi er glade for å kunngjøre en betydelig forbedring av vårt segmenteringsverktøy! Segmentering og beregning av mottakere har nå blitt betydelig raskere, noe som gir deg en smidigere opplevelse når du arbeider med segmentering av dine medlemmer. Her er hva som er nytt:

• Raskere Segmentbygging: Når du oppretter komplekse segmenter, vil du nå merke en betydelig forbedring i hastighet. Håndtering av store datamengder og komplekse regler går nå raskere enn noen gang.

• Mer Effektiv Målgruppeberegning: Når det er tid for å beregne hvilke medlemmer som skal motta dine kampanjer, automasjoner, SMS eller journeys, skjer dette nå på kortere tid. Dette betyr at du kan handle raskere og mer presist basert på dine data.

Disse forbedringene er en del av vårt kontinuerlige arbeid med å optimalisere plattformen for å gi deg de beste verktøyene for din markedsføring. Vi håper du finner disse forbedringene like verdifulle som vi gjør!

Takk for at du bruker vår plattform. Vi ser frem til å fortsette å hjelpe deg med å nå dine mål!

Vennlig hilsen,

Filip Gerhamn
Product Owner, Rule Communication

Utforsk
Uke 32
Ny

Forbedringer i Analysevisningen

Unike og Totale Åpninger og Klikk på Analyse-siden

Vi har lagt til en vekslefunksjon for å forbedre brukeropplevelsen og gi bedre innsikt. Med denne funksjonaliteten kan du nå enkelt bytte mellom å vise unike og totale åpninger og klikk.

Som standard viser vi unike åpninger og klikk i oversiktsvisningen for e-postkampanjer samt på statistikk-siden. Dette sikrer at statistikken er konsistent og lett å tolke når du raskt vil få en oversikt over din e-postmarkedsføring. Ønsker du å se mer detaljerte data, kan du fortsatt velge å se totale åpninger og klikk på Analyse-siden.

Unike Åpninger: Viser antallet individuelle mottakere som har åpnet en levert e-post minst én gang.

Totale Åpninger: Viser det totale antallet ganger en levert e-post har blitt åpnet, inkludert flere åpninger av samme mottaker.

Unike Klikk: Viser antallet individuelle mottakere som har klikket på en lenke i din leverte e-post minst én gang.

Totale Klikk: Viser det totale antallet klikk din leverte e-post har mottatt, inkludert flere klikk av samme mottaker.

Hvordan Det Fungerer

1. Gå til Analyse-siden: Du finner den i menyen til venstre.

2. Bruk Veksleknappen: Bruk veksleknappen for å bytte mellom unike og totale åpninger og klikk. Dette gir deg en mer fleksibel visning av statistikken din og hjelper deg med å bedre forstå mottakernes engasjement i dine e-postkampanjer.

Vennlig hilsen

Filip Gerhamn

Head of Product, Rule Communication

Utforsk
Uke 25
Ny

Ny funksjon – Kopier A/B-testede e-postkampanjer

Vi er glade for å introdusere en ny funksjon som forbedrer dine A/B-testmuligheter. Du kan nå enkelt kopiere dine A/B-testede e-postkampanjer, noe som gir større fleksibilitet og effektivitet i markedsføringen din.

Nøkkelfunksjoner:

• Kopier A/B-testkampanjer: Dupliser raskt dine eksisterende A/B-testkampanjer for å spare tid og effektivisere arbeidsflyten din.
  • Velg Spesifikke Versjoner: Velg hvilken versjon av A/B-testen du vil kopiere, inkludert muligheten til å kopiere vinneren. Dette gjør det enkelt å gjenbruke og optimalisere vellykkede kampanjer.

Slik Fungerer Det:

1. Naviger til dine A/B-testkampanjer: I kampanjedashboardet ditt, finn den A/B-testkampanjen du ønsker å kopiere.
  2. Velg Kopieringsalternativet: Klikk på kopieringsikonet ved siden av din ønskede A/B-testkampanje.
  3. Velg Versjon: En dialogboks vises der du kan velge hvilken versjon (A, B eller vinneren) du vil kopiere.
  4. Rediger og Start: Gjør eventuelle nødvendige redigeringer av din kopierte kampanje og start den til målgruppen din.

Denne nye funksjonen har som mål å forbedre din opplevelse av markedsføringsautomatisering ved å gjøre det enklere å replikere og bygge videre på dine vellykkede e-postkampanjer.

Vi håper du liker denne nye tilleggelsen til vår plattform og ser frem til å se hvor dan den hjelper deg med å oppnå enda større markedsføringssuksess.

Med vennlig hilsen

Filip Gerhamn

Head of Product, Rule Communication

Utforsk